Vores samarbejdspartnere

CMK Alumni er en forening af frivillige. Vi kunne ikke eksistere uden vores gode partnere.

CA karrierepartner og a-kasse

Vi samarbejder med CA a-kasse for at kunne tilbyde vores medlemmer relevante kurser, som både kan målrettes vores medlemmer og samtidig kan fungere som faglige CMK-netværk. Samarbejdet skal sikre et øget kendskab til CMK Alumni og CA a-kasse samt oplyse medlemmer om deres muligheder for at få gratis karrieregivende tilbud og karriererådgivning.
Hvis du angiver, at du er blevet anbefalet af Cand.merc.(kom) Alumni, når du melder dig ind i CA, støtter CA foreningen med 50 kr.CBS Alumni


CBS Alumni organiserer alt fra seminarer med den nyeste akademiske viden til torsdagsbar, og som alumne kan du deltage i både faglige og sociale arrangementer med andre alumner. Cand.merc.(kom). Alumni og CBS Alumni samarbejder, udveksler erfaringer og hjælper hinanden, når der er brug for det.

RelationsPeople

RelationsPeople er et kommunikationsbureau og er en del af kommunikationskoncernen PeopleGroup og sidder i Ørstedhus sammen med et par hundrede dygtige mennesker, der arbejder inden for reklame, medierådgivning, visuelle identiteter, landsdækkende taleradio, bøger, musikevents, crowdsourcing og meget andet. RelationsPeople uddeler hvert år prisen for det bedste speciale på Cand.merc.(kom).-uddannelsen på CBS, og Cand.merc.(kom) Alumni er med i juryen.Vil du være med til at støtte CMK Alumnis arbejde?

Du kan støtte på flere forskellige måder

 • Samarbejdspartner

  Via et fast samarbejde støtter du CMK Alumni, og du får mulighed for at brande din virksomhed til kommende og erfarne folk i kommunikationsbranchen.

 • Sponsorat

  Via et sponsorat støtter du CMK alumni og har mulighed for at få eksponering ved events, nyhedsbreve eller på de sociale medier.

 • EVENT

  Via et eventsamarbejde støtter du CMK Alumni, og du kan være med til at arrangere en event, der er relevant for folk i kommunikationsbranchen.

 • Andet

  Har du andre idéer til, hvordan et samarbejde kan strikkes sammen, så hører vi gerne fra dig.