CMK Alumni

En forening af frivillige Cand.merc.(kom.)’ere


CMK Alumni har til formål at styrke netværket mellem CMK’ere. Vi skaber et netværk gennem faglige og sociale initiativer, der bl.a. lægger op til faglig sparring, opbygning af relationer og udveksling af ressourcer, samt indsigt i fagligt relevante og aktuelle perspektiver.

Bestyrelsen består af 11 medlemmer, der mødes månedligt for at sparre omkring events og arrangementer. Og naturligvis for at netværke med hinanden, planlægge nye tiltag og drikke god kaffe. Vi har forskellige ansvarsområder, som du kan læse mere om herunder.

Vedtægter

Bestyrelsen


Placeholder
Casper Finn Olsen

Formand


Casper arbejder til daglig som Digital Marketing Manager hos IDA, hvor han sidder med ansvaret for alt betalt annoncering på sociale medier. Som formand i foreningen er hans opgave at holde overblik og sørge for at alt kører efter planen.Placeholder
Mia Christiansen

Næstformand


Mia Christiansen er Product Manager i KMD, hvor hun sidder med produktansvaret for KMDs Public Payroll Solution, som sikrer løn til 1 million danskere hver måned. Mia er en del af arrangementsgruppen, som sørger for en masse fede arrangementer til foreningens medlemmer.Placeholder
Kirstine Kolling Hansen

Kasserer


Kirstine er selvstændig proceskonsulent og kvinden bag virksomheden Tusamotus. Hun hjælper virksomheder med at bruge visuel tænkning til at styrke deres arbejdsprocesser, og tegner visuelle referater til konferencer og events. Kirstine holder styr på foreningens økonomi, og er i øvrigt en del af arrangementsgruppen.


Placeholder
Kristine Ralov Andersen

Sekretær


Kristine færdiggør cand.merc.kom. i sommeren 2023. Ved siden af studiet, administrerer og udvikler hun intern træning indenfor health and safety-området på tværs af Novo Nordisk. Som sekretær og medlem af bestyrelsen giver hun en hånd med, når vi stabler fede arrangementer på benene.


Placeholder
Michala Bro Poulsen

BESTYRELSESMEDLEM


Som konsulent hos RelationsPeople beskæftiger Michala sig med PR, kommunikation og influencer marketing på tværs af kunder og platforme. I foreningen er Michala en del af arrangementsgruppen.


Placeholder
Signe Mortensen Schiolborg

Bestyrelsesmedlem


Signe arbejder til dagligt som Brand Manager hos Group Online, hvor hun har det overordnede ansvar for at styrke og definere virksomhedens brand og identitet. Som medlem af bestyrelsen er hun en del af arrangementgruppen.


Placeholder
Teis Lebeck

Bestyrelsesmedlem


Beskrivelse kommer snart.


Placeholder
Christina Colberg Jensen

Suppleant


Christina arbejder som Market Manager i KMD, hvor hun er ansvarlig for bl.a. rådgivning, målgruppe, marketingplan, eksekvering og evaluering på udvalgte områder samt sikre alignment med brandet. Som medlem af bestyrelsen er hun en del af arrangementsgruppen.


Placeholder
Oliver Toldbod Helgesen

Suppleant


Oliver arbejder som Business Development Manager i headhunterbureauet Think About People, hvor han har medansvaret for at drive bureauets udvikling. Oliver er i bestyrelsen en del af rekrutteringsgruppen.


Placeholder
Nanna Dahlgaard

Suppleant


Nanna arbejder til dagligt som Account Manager hos reklamebureauet Ogilvy Danmark, hvor hun sørger for at projekterne kører problemfrit, at der leveres til tiden og at kunden altid føler sig i trygge hænder. I foreningen er Nanna en del af onlinegruppen.