CMK Alumni

En forening af frivillige Cand.merc.(kom.)’ere


CMK Alumni har til formål at styrke netværket mellem CMK’ere. Vi skaber et netværk gennem faglige og sociale initiativer, der bl.a. lægger op til faglig sparring, opbygning af relationer og udveksling af ressourcer, samt indsigt i fagligt relevante og aktuelle perspektiver.

Bestyrelsen består af 12 medlemmer, der mødes månedligt for at sparre omkring events og arrangementer. Og naturligvis for at netværke med hinanden, planlægge nye tiltag og drikke god kaffe. Vi har forskellige ansvarsområder, som du kan læse mere om herunder.

Vedtægter

Bestyrelsen


Placeholder
Mai-Britt Petersen

Formand


Mai-Britt har siddet i bestyrelsen siden 2013 og overtog formandsposten i 2016. Hun er tovholder i alle foreningens tiltag, holder overblikket og lægger målsætninger. Mai-Britt arbejder til dagligt med Stakeholder Management og Change Management som Global eProcurement Manager i Chr. Hansen.Placeholder
Henriette Engel Pedersen

Næstformand


Henriette bærer som næstformand ansvar for en lang række initiativer i foreningen. Hun yder en proaktiv indsats for at nå i mål med vores
kommunikation. Henriette arbejder til dagligt som account manager i Meltwater.Placeholder
Maria Kjærsgaard

Kasserer


Maria er en nyuddannet og nysgerrig cand-merc.(kom.)’er med passion for digital kommunikation og markedsføring. Hun har tjek på foreningens økonomi.


Placeholder
Amalie Klæstrup Nielsen

Sekretær


Udover at være sekretær i bestyrelsen hjælper Amalie til med planlægning af vores arrangementer. Ved siden af studiet er hun projektassistent i PR- og kommunikationsbureauet Holm Kommunikation, hvor hun hjælper til med diverse kampagner og opgaver.


Placeholder
Tine Marie Andersen

Menigt medlem


Tine arbejder til dagligt som politisk konsulent hos Dansk Erhverv. I foreningen er hun med til at arrangere en masse af vores arrangementer.Placeholder
Casper Olsen

Menigt medlem


Casper arbejder til daglig som social media coordinator i fitness dk. Som ansvarlig for onlinegruppen har Casper i særdeleshed givet foreningen et digitalt ansigtløft med bl.a. udarbejdelsen af hjemmesiden og SoMe tiltag.Placeholder
Kristian Dam Mortensen

Menigt medlem


Kristian giver en hånd med i planlægning af vores arrangementet og holder tæt kontakt til vores samarbejdspartner, CA A-kasse. Til dagligt er Kristian student i Nordea Markets med ansvar for LinkedIn, Digital Marketing Rapportering og Employer Branding.


Placeholder
Morten Christian Bjerre
Suppleant

Morten bidrager med den online markedsføring af foreningen, imens han også assisterer til foreningens faglige arrangementer. Til daglig arbejder Morten hos Mærsk i Corporate Branding, hvor han er hovedansvarlig for alt supply chain-kommunikation samt partnerskaber med brandbureauer.
Placeholder
Caroline Asmus

Suppleant


Caroline er nyuddannet Cand.merc.(kom)’er. Hun er hurtigt blevet fanget af bureaubranchens omskiftelige og spændende hverdag, og arbejder derfor som kommunikationsrådgiver hos bureauet Mannov. I foreningen hjælper hun til med at holde onlinegruppen kørende.


Placeholder
Kirstine Schierbech

Suppleant


Kirstine er studerende på cand.merc.(kom.) og arbejder som Campaign Manager i Buzzanova. Hun er en del af onlinegruppen og altid klar med kameraet til vores events.


Placeholder
Signe H Lehmann

Suppleant


Signe er nyuddannet cand.merc(kom)’er. Hun er en del af arrangement-gruppen hvor hun hjælper med at arrangere events.