CMK Alumni

En forening af frivillige Cand.merc.(kom.)’ere


CMK Alumni har til formål at styrke netværket mellem CMK’ere. Vi skaber et netværk gennem faglige og sociale initiativer, der bl.a. lægger op til faglig sparring, opbygning af relationer og udveksling af ressourcer, samt indsigt i fagligt relevante og aktuelle perspektiver.

Bestyrelsen består af 12 medlemmer, der mødes månedligt for at sparre omkring events og arrangementer. Og naturligvis for at netværke med hinanden, planlægge nye tiltag og drikke god kaffe. Vi har forskellige ansvarsområder, som du kan læse mere om herunder.

Vedtægter

Bestyrelsen


Placeholder
Mai-Britt Petersen

Formand


Mai-Britt har siddet i bestyrelsen siden 2013 og overtog formandsposten i 2016. Hun er tovholder i alle foreningens tiltag, holder overblikket og lægger målsætninger. Mai-Britt arbejder til dagligt med Stakeholder Management og Change Management som Global eProcurement Manager i Chr. Hansen.Placeholder
Casper Finn Olsen

Næstformand


Casper arbejder til daglig som Digital Marketing Manager hos IDA. Som ansvarlig for onlinegruppen har Casper i særdeleshed givet foreningen et digitalt ansigtløft med bl.a. udarbejdelsen af hjemmesiden, annoncering og SoMe tiltag.Placeholder
Maria Kjærsgaard

Kasserer


Maria har siddet i bestyrelsen siden 2016 og har tjek på foreningens økonomi, samt medlemsrekruttering og lønstatistik. Til daglig arbejder hun som digital koordinator hos byACRE, en dansk designvirksomhed, hvor hun er ansvarlig for al digital og offline kommunikation.


Placeholder
Julie Regtved

Sekretær


Julie er en del af rekrutteringsgruppen og arbejder til dagligt som Brand Manager i Cell Biotech International, som er en koreansk virksomhed, der producerer kosttilskud med mælkesyrebakterier.


Placeholder
Kirstine Schierbech

Bestyrelsesmedlem


Kirstine er studerende på cand.merc.(kom.) og arbejder som Campaign Manager i Buzzanova. Hun er en del af onlinegruppen og altid klar med kameraet til vores events.


Placeholder
Caroline Asmus

Bestyrelsesmedlem


Caroline er tosset med bureaubranchens omskiftelige hverdag. Derfor arbejder hun til dagligt som kommunikationsrådgiver hos bureauet Mannov, hvor hun har fokus på livsstil- og FMCG-kunder. I foreningen hjælper hun til med at holde onlinegruppen kørende og har den direkte kontakt til vores samarbejdspartner, Kommunikation & Sprog.


Placeholder
Tine Marie Andersen

Bestyrelsesmedlem


Tine har været en del af bestyrelsen siden 2015 og sidder i arrangementsgruppen. Til daglig er Tine direktør for brancheforeningen Tobaksproducenterne.


Placeholder
Kristian Dam Mortensen

Menigt medlem


Kristian giver en hånd med i planlægning af vores arrangementet og holder tæt kontakt til vores samarbejdspartner, CA A-kasse. Til dagligt er Kristian student i Nordea Markets med ansvar for LinkedIn, Digital Marketing Rapportering og Employer Branding.


Placeholder
Daniel Henriks

Suppleant


Info kommer snart


Placeholder
Kristine Johanne Frederiksen

Suppleant


Info kommer snart


Placeholder
Kirse Morales Skouboe

Suppleant


Kirse er en del af bestyrelsens rekrutteringsgruppe. Hun arbejder til daglige i Københavns Kommune med stress-coaching, rådgivning og kompetenceudvikling og freelance med kommunikationsopgaver i coachingfeltet.


Placeholder
Julie Kroer Larsen

Suppleant


Info kommer snart


Placeholder
Mikkel Sønderup Bruhn

Suppleant


Info kommer snart


Placeholder
Christina Larsen

Suppleant


Christina er studerende på cand.merc.(kom.) og arbejder derudover i Nordea Finans med intern kommunikation. I bestyrelsen er hun en del af arrangementgruppen og sørger for kontakten med CA A-kasse, vores samarbejdspartner.