CMK Alumni

En forening af frivillige Cand.merc.(kom.)’ere


CMK Alumni har til formål at styrke netværket mellem CMK’ere. Vi skaber et netværk gennem faglige og sociale initiativer, der bl.a. lægger op til faglig sparring, opbygning af relationer og udveksling af ressourcer, samt indsigt i fagligt relevante og aktuelle perspektiver.

Bestyrelsen består af 12 medlemmer, der mødes månedligt for at sparre omkring events og arrangementer. Og naturligvis for at netværke med hinanden, planlægge nye tiltag og drikke god kaffe. Vi har forskellige ansvarsområder, som du kan læse mere om herunder.

Vedtægter

Bestyrelsen


Placeholder
Casper Finn Olsen

Formand


Casper arbejder til daglig som Digital Marketing Manager hos IDA, hvor han sidder med ansvaret for alt betalt annoncering på sociale medier. Som formand i foreningen er hans opgave at holde overblik og sørge for at alt kører efter planen.Placeholder
Daniel Henriks

Næstformand


Daniel arbejder til dagligt som Business Consultant hos Nordic Insurance Software (NIS), hvor han hjælper kunder med at forbedre deres forretningsresultater med hensyn til drift, rentabilitet, styring, struktur og strategi. Daniel har siddet i bestyrelsen siden 2018.Placeholder
Maria Kjærsgaard

Kasserer


Maria har siddet i bestyrelsen siden 2016 og har tjek på foreningens økonomi, samt medlemsrekruttering og lønstatistik. Til daglig arbejder hun som digital koordinator hos byACRE, en dansk designvirksomhed, hvor hun er ansvarlig for al digital og offline kommunikation.


Placeholder
Julie Kroer Larsen

Sekretær


Julie arbejder som salgs- og marketingkoordinator hos Optimeo, hvor hun hjælper små og mellemstore firmaer med, at finde den helt rigtige online marketing løsning. I bestyrelsen agerer hun som sekretær og tovholder for rekrutteringsgruppen, hvor struktur er hverdagskost.


Placeholder
Kristian Dam Mortensen

Bestyrelsesmedlem


Kristian er ansvarlig for vores online aktiviteter og sørger for, at I som medlemmer bliver hørt. Til dagligt arbejder Kristian i British American Tobacco, hvor han er ansvarlig for at drive vækst i nye produktkategorier.


Placeholder
Christina Larsen

Bestyrelsesmedlem


Christina er studerende på cand.merc.(kom.) og arbejder derudover i Nordea Finans med intern kommunikation. I bestyrelsen er hun en del af arrangementgruppen og sørger for kontakten med CA A-kasse, vores samarbejdspartner.


Placeholder
Mikkel Sønderup Bruhn

Bestyrelsesmedlem


Mikkel arbejder som Paid Ads Specialist hos Lenus, hvor han er ansvarlig for flere af Lenus’ kunders digitale markedsføring.

I foreningen er Mikkel en del af onlinegruppen, hvor han er en af de ansvarlig for foreningens digitale tilstedeværelse.


Placeholder
Simone Steengaard

Suppleant


Simone arbejder som digital projektleder og productowner i softwarevirksomheden Abtion. Her er hun ansvarlig for flere store projekter og samtidig en del af Abtions kommunikative indsats. Som medlem i bestyrelsen er Simone en del af Online gruppen der bl.a. sørger for at informere om kommende events på diverse mediekanaler.


Placeholder
Kirstine Kolling Hansen

Suppleant


Kirstine er selvstændig proceskonsulent og kvinden bag virksomheden Tusamotus. Hun hjælper virksomheder og organisationer med at bruge visuel tænkning til at styrke deres innovationsprocesser. Kirstine er en del af rekrutteringsgruppen.


Placeholder
Tia Staal Tvingsholm

Suppleant


Tia er studerende på cand.merc.(kom.) og arbejder sideløbende med studiet i TDC NET med intern kommunikation. I bestyrelsen er hun en del af arrangementgruppen.


Placeholder
Frederikke Arent Havndrup

Suppleant


Frederikke er studerende på cand.merc.(kom.) og i gang med sit speciale. Sideløbende med studiet har hun arbejdet med marketing og kommunikation i et dansk konsulenthus. I bestyrelsen er Frederikke en del af arrangementgruppen.


Placeholder
Nikita Bang

Suppleant


Som management konsulent hos PA Consulting arbejder Nikita med mange forskellige områder, lige fra planlægning og eksekvering af strategi til forandringsledelse, bæredygtig innovation, procesoptimering og meget andet. Som medlem af bestyrelsen er hun en del af arrangementgruppen og hjælper med den årlige lønstatistik.


Placeholder
Mia Christiansen

Suppleant


Mia arbejder som webkonsulent hos Forbundet Kommunikation og Sprog, hvor hun står for at drifte CMS systemer, hjemmeside og producere podcast og webinarer. Som medlem af bestyrelsen er Mia en del af online-gruppen, der bl.a. står for at promovere foreningens faglige og sociale arrangementer