CMK Alumni

En forening af frivillige Cand.merc.(kom.)’ere


CMK Alumni har til formål at styrke netværket mellem CMK’ere. Vi skaber et netværk gennem faglige og sociale initiativer, der bl.a. lægger op til faglig sparring, opbygning af relationer og udveksling af ressourcer, samt indsigt i fagligt relevante og aktuelle perspektiver.

Bestyrelsen består af 12 medlemmer, der mødes månedligt for at sparre omkring events og arrangementer. Og naturligvis for at netværke med hinanden, planlægge nye tiltag og drikke god kaffe. Vi har forskellige ansvarsområder, som du kan læse mere om herunder.

Vedtægter

Bestyrelsen


Placeholder
Casper Finn Olsen

Formand


Casper arbejder til daglig som Digital Marketing Manager hos IDA, hvor han sidder med ansvaret for alt betalt annoncering på sociale medier. Som formand i foreningen er hans opgave at holde overblik og sørge for at alt kører efter planen.Placeholder
Mia Christiansen

Næstformand


Mia arbejder som webkonsulent hos Forbundet Kommunikation og Sprog, hvor hun står for at drifte CMS systemer, hjemmeside og producere podcast og webinarer. Som medlem af bestyrelsen er Mia en del af online-gruppen, der bl.a. står for at promovere foreningens faglige og sociale arrangementer.Placeholder
Kirstine Kolling Hansen

Kasserer


Kirstine er selvstændig proceskonsulent og kvinden bag virksomheden Tusamotus. Hun hjælper virksomheder og organisationer med at bruge visuel tænkning til at styrke deres innovationsprocesser. Kirstine er en del af rekrutteringsgruppen.


Placeholder
Kristian Dam Mortensen

Sekretær


Kristian er ansvarlig for vores online aktiviteter og sørger for, at I som medlemmer bliver hørt. Til dagligt arbejder Kristian som salgsanalytiker hos Red Bull, hvor han følger salget af energidrikke over hele landet og kommer med de bedst mulige måder at vækste og forsvare brandets position.


Placeholder
Nikita Bang

Bestyrelsesmedlem


Som management konsulent hos PA Consulting arbejder Nikita med mange forskellige områder, lige fra planlægning og eksekvering af strategi til forandringsledelse, bæredygtig innovation, procesoptimering og meget andet. Som medlem af bestyrelsen er hun en del af arrangementgruppen.


Placeholder
Frederikke Arent Havndrup

Bestyrelsesmedlem


Frederikke arbejder til dagligt som marketingkoordinator hos ejendoms- og servicevirksomheden, Jeudan, hvor hun primært sidder med outdoor og digital marketing. I foreningen er Frederikke en del af onlinegruppen.


Placeholder
Marlene Fiedelius

Bestyrelsesmedlem


Marlene arbejder til dagligt som Marketing Coordinator hos IT-konsulenthuset AlfaPeople, hvor hun er ansvarlig for at styrke den digitale tilstedeværelse og skabe lead genererende indhold. I foreningen er hun en del af rekruteringsgruppen.


Placeholder
Tia Staal Tvingsholmm

bestyrelsesmedlem


Tia arbejder til daglig som kommunikationskonsulent i TDC NET, hvor hendes ansvarsområder omfatter strategisk kommunikation og forandringskommunikation internt i virksomheden. I foreningen er hun en del af arrangementgruppen.


Placeholder
Thea Hjort

Suppleant


Beskrivelse kommer snart.


Placeholder
Daniel Henriks

Suppleant


Daniel arbejder til dagligt som Business Consultant hos Nordic Insurance Software (NIS), hvor han hjælper kunder med at forbedre deres forretningsresultater med hensyn til drift, rentabilitet, styring, struktur og strategi. Daniel har siddet i bestyrelsen siden 2018.


Placeholder
Alberte Munch Ekstrand

Suppleant


Beskrivelse kommer snart.