CMK Alumni

En forening af frivillige Cand.merc.(kom.)’ere


CMK Alumni har til formål at styrke netværket mellem CMK’ere. Vi skaber et netværk gennem faglige og sociale initiativer, der bl.a. lægger op til faglig sparring, opbygning af relationer og udveksling af ressourcer, samt indsigt i fagligt relevante og aktuelle perspektiver.

Bestyrelsen består af 12 medlemmer, der mødes månedligt for at sparre omkring events og arrangementer. Og naturligvis for at netværke med hinanden, planlægge nye tiltag og drikke god kaffe. Vi har forskellige ansvarsområder, som du kan læse mere om herunder.

Vedtægter

Bestyrelsen


Placeholder
Mai-Britt Petersen

Formand


Mai-Britt har siddet i bestyrelsen siden 2013 og overtog formandsposten i 2016. Hun er tovholder i alle foreningens tiltag, holder overblikket og lægger målsætninger. Mai-Britt arbejder til dagligt som global indkøber i LEO Pharma.Placeholder
Tine Marie Andersen

Næstformand


Tine bærer som næstformand ansvar for en lang række initiativer i foreningen. Hun yder en proaktiv indsats for at nå i mål med vores
kommunikation.Placeholder
Maria Kjærsgaard

Kasserer


Maria er en nyuddannet og nysgerrig cand-merc.(kom.)’er med passion for digital kommunikation og markedsføring. Hun har tjek på foreningens økonomi.


Placeholder
Helene W. Jensen

Sekretær


Helene er ansvarlig for arrangementgruppen. Hun er en dedikeret arrangør for vores kurser og events og har været medlem af bestyrelsen siden 2015.


Placeholder
Charlotte Holdt

Menigt medlem


Charlotte arbejder til daglig som kommunikationsrådgiver i Morsing. I foreningen er hun en del af arrangementgruppen.Placeholder
Casper Olsen

Menigt medlem


Casper arbejder til daglig som social media coordinator i fitness dk. Som ansvarlig for onlinegruppen har Casper i særdeleshed givet foreningen et digitalt ansigtløft med bl.a. udarbejdelsen af hjemmesiden og SoMe tiltag.Placeholder
Sandra H. Jensen

Menigt medlem


Mere info kommer snart


Placeholder
Charlotte Ankerstjerne

Menigt medlem


Charlotte arbejder til daglig som kommunikationsrådgiver i Rambøll, hvor hun er ansvarlig for at drive intern og ekstern kommunikation. Når hun ikke lytter til R. Kelly eller danser, hjælper hun til i arrangementgruppen.


Placeholder
Mathilde Nærland
Suppleant

Mathilde er studerende på cand.merc.(kom.) og arbejder med business transformation og digitale medier i Deloitte. Hun er en del af foreningens onlinegruppe med ansvar for SoMe og hjemmesiden.
Placeholder
Caroline Asmus

Suppleant


Caroline er studerende på cand.merc.(kom.) og er i øjeblikket praktikant hos kommunikationsbureauet HK-BM. Hun er en haj til SEO og digital marketing og hjælper til at holde arrangementgruppen kørende.


Placeholder
Kirstine Schierbech

Suppleant


Kirstine er studerende på cand.merc.(kom.) og arbejder som Campaign Manager i Buzzanova. Hun er en del af arrangementgruppen og altid klar med kameraet til vores events.


Placeholder
Henriette Pedersen

Suppleant


Mere info kommer snart